Jacquard tæppe til interiøret: vi vælger individuelle stil til hvert værelse

Farverige lyse jacquard

Farverige lyse jacquard

Brug af tæpper i interiøret Det gik ikke ind i baggrunden selv med fremkomsten af ​​moderne teknologier - varme gulve. I øjeblikket spiller dette tekstilobjekt en mere dekorativ rolle, snarere end praktisk. Især populære er tæpper af jacquard. Hvordan de ser ud, og hvad er deres egenskaber, lad os se nærmere på.

 • Egenskaber
 • Fordele ved brug i det indre
 • materialer
 • Anvendelse i det indre af forskellige værelser
Berig det rummelige spiseplads med et smukt tæppe

Berig det rummelige spiseplads med et smukt tæppe

Egenskaber

I årevis har Jacquard-tæpper været en af ​​de mest populære tæpper. Dette er ikke overraskende, fordi de har et præsentabelt udseende, de er behagelige at røre ved. På grund af det store udvalg, som producenterne tilbyder i dag, er det muligt at vælge en model til soveværelser, stue, kontor og endda badeværelse.

Tæppe i det smalle køkken

Tæppe i det smalle køkken

Til enhver tid tilhørte disse produkter eliten, eksklusiv, fordi produktionen bruger forskellige i tykkelse, stivhed, trådens struktur. Som et resultat er det muligt at opnå originalt mønster.

Det er interessant at vide! Produktionsteknologien indebærer brug af snoet garn. Stabelvævet tæppe er lavet af et tæt stof, der er baseret på to rammer. Tøjene er forbundet med fleecy garn.

Denne produktionsmetode garanterer maksimal bunkefyldning. Som følge heraf får køberen et holdbart tæppe med forbedrede slidegenskaber. Dette er muligt på grund af den stærke fiksering af formularen på rammen.

 • Bunken i sådanne produkter har en længde omkring 10 mm.

Fakta! Dybest set anvendes specielle maskiner til fremstilling af jacquardtæpper, men resultatet er så raffineret, at det ser ud til at produktet er lavet manuelt.

Elegant dekorationselement til rekreativt område

Elegant dekorationselement til rekreativt område

Fordele ved brug i det indre 

De omhandlede tæppeprodukter har en række fordele. Blandt de vigtigste:

 1. Høj lydisolerende egenskaber. Hvis du lægger Jacquard ind stue eller Børns, du kan slippe af med obsessive lyde fra naboer fra bunden.
 2. Har en øget termisk ledningsevne, så selv om vinteren bliver det ikke koldt at sidde på gulvet, gulvtæppet med et sådant tæppe. Det er især vigtigt for børn, fordi næsten alle spil er på gulvet.
 3. Brugervenlighed, som udtrykkes i afstødning af snavs og fraværet af aktiv absorption af forurenende stoffer. På grund af dette kan jacquardbanen med succes brug i korridoren. Pleje er en regelmæssig rengøring af støv og snavs.
 4. Stilfuldt udseende. Selvom de produceres på maskiner i store mængder, er der nok unikke mønstre i sortimentet. Nogle er så interessante, at de passer ind i selv det mest moderne interiør.
 5. Der er forskellige former, størrelser - det hjælper hente et tæppe til ethvert værelse.

1

materialer

Jacquard tæpper er forbundet med høj kvalitet, men her er det vigtigt at vælge den rigtige. Der skal lægges særlig vægt på sammensætningen, fordi den kendsgerning, at trådene vil blive brugt, afhænger af densiteten og dermed holdbarheden og designet.

 • Den bedste løsning er naturlige råvarer. Ofte dette uld, bomuld, sele - de betragtes som de mest kvalitative

Prisen på et sådant produkt vil være ret højt, hvilket afviser købere, der søger mere overkommelige muligheder. Disse er kunstige tæpper. De kaldes også jacquard, men er lavet af polypropylen, polyester, nylonfibre. Materialer er tilgængelige, men brandfarlige, så de skal håndteres meget omhyggeligt.

Eksklusiv version af gulvbelægningen på badeværelset

Eksklusiv version af gulvet i badeværelset

Vigtigt! Produkter fremstillet af syntetisk garn har en stor fordel - de afviser snavs.

 • Der er også tæpper af blandet type, det vil sige med både naturlige og syntetiske tråde. De har en lang levetid, mens de er behagelige at røre og have et attraktivt udseende. De er i midten prisklasse.

Når du vælger, være opmærksom på tætheden af ​​tæppet, uanset de anvendte tråde, kan det være anderledes. Men glem ikke, at tætheden påvirker lydisoleringskvaliteten og evnen til at bevare varmen.

Tip! For at forstå, hvor høj denne indikator er, skal du omhyggeligt inspicere sin forkerte side. Jo mindre afstanden mellem trådene er, desto bedre.

Det lyse palads i børnenes værelse kompletterer indretningen

Det lyse palads i børnenes værelse kompletterer indretningen

Anvendelse i det indre af forskellige værelser

Valget af jacquard tæppe til dette eller det indre har sine egne karakteristika, som skal tages i betragtning.

Korridor og anteroom

Dette sted i ethvert hus er det mest fordelagtige, så når man vælger et tæppe, skal man være opmærksom på syntetiske produkter. De er ikke så intensivt forurenede, foruden de vil vare længe nok. Lignende modeller til gangene har en skridsikker base.

Soveværelset

For dette værelse er den bedste mulighed et tæppe med en naturlig sammensætning. Jo højere hans bunke er, desto bedre. På en sådan belægning er det dejligt at gå om morgenen efter at have vågnet op. Hvad angår farvepaletten, er det fantastisk egnede lyse farver - De udvider visuelt rummet og ser harmonisk ud i forskellige stilarter.

Børneværelse

Der burde være en naturlig bunke af mellemlang længde. Barnet bliver ikke koldt, når man leger på gulvet, og rengøring af et sådant tæppe vil ikke være et problem for forældrene. Især værdsætter barnet af alder og køn Et tæppe af den originale form, for eksempel i form af en favorit tegneseriefigur.

konklusion

Jacquard-tæpper har fortjent forrang i forbrugernes præferencer blandt alle andre muligheder. De er holdbare, attraktive i udseende. Omkostningerne ved paladserne er forskellige, hvilket betyder at det bliver muligt at vælge en model til dit budget.

1