Koninklijke binnendeuren: kenmerken van constructies en 60+ modellen in het interieur

Interieur in een moderne stijl

Interieur in een moderne stijl

Van andere deurconstructies De koninklijke deuren verschillen in ontwerp, wat bepaalde voor- en nadelen heeft. Allereerst moet u weten wat voor soort product het is en wat de functies ervan zijn.

 • Imperial deuren - dit is een soort frame van de dwarsbalken die aan de zijrekken zijn bevestigd. Het is gevuld met verschillende hulpmaterialen. Het aantal balken is meestal drie of meer. Ze bieden de structuur stijfheid.

inhoud:

 • Ontwerpkenmerken
 • materialen
 • Voor- en nadelen van producten
 • Beschrijving van productietechnologie
Stijlvolle interlokale deur

Stijlvolle interlokale deur

Ontwerpkenmerken

 • Coving-deurbladen zijn een verbeterde versie omlijst. De levensduur is veel hoger, omdat de inserts een grotere dikte hebben.
De perfecte oplossing voor een lichte woonkamer

De perfecte oplossing voor een lichte woonkamer

Let op! Dankzij de modulaire montage zijn de onderdelen eenvoudig te vervangen als ze beschadigd zijn. Het is net als bij de constructeur: je kunt elk element eruit halen en vervangen.

Materialen die nodig zijn voor de productie

Er zijn geen speciale vereisten voor het vullen en afwerken, het belangrijkste is om een ​​solide en gelijkmatig frame te maken. Als u verschillende materialen combineert, kunt u een gebrek aan voegen in de afwerking krijgen, en dit verlengt de levensduur van het afgewerkte product.

 • Voor een solide basis voor de constructie van het frame worden meestal de deuren in productie gebruikt houten eik. In budgettaire versies wordt dit materiaal vervangen door dennen of lariks, dat is iets duurder, maar sterker.
 • Voor premium-modellen zijn soms van toepassing waardevolle houtsoorten, In dit geval is het deurblad volledig gemaakt van natuurlijk hout.
Elegant model in donker hout

Elegant model in donker hout

 • Voor de basis, MDF, Alleen de dikte ervan moet voldoende zijn voor de sterkte van het eindproduct.
 • Voor binnenonderdelen wordt meestal hout of MDF gebruikt, de dikte kan kleiner of gelijk zijn aan die voor het karkasmateriaal. Dit heeft invloed op het ontwerp van het eindproduct.
Hal in pastelkleuren

Hal in pastelkleuren

Optie met matglas

Optie met matglas

Tot op de hoogte! Je kunt overwegen modellen met glazen inzetstukken, ze zullen de constructie een gemak geven. Het is niet nodig om een ​​transparant glas te nemen: het kan worden gematteerd, gekleurd of gebruikt als een pleister op het oppervlak.

Glazen inzetstukken voegen elegantie toe

Elegante glazen inzetstukken

Voor fans van strikte ontwerpen

Voor fans van strikte ontwerpen

Voor het coaten op de deur van de deur worden verschillende afwerkingsmaterialen gebruikt. Ze komen in een verscheidenheid van texturen en kleuren. Te koop zijn er modellen van:

 1. fineerhout;
 2. plastic;
 3. laminaat;
 4. ekoshpona.

Voor- en nadelen van producten

Koninklijke deuren zijn populaire opties voor binnentoegangsgroepen. Deze populariteit biedt een aantal onmiskenbare voordelen van producten. Ze omvatten het volgende:

De extra's cons
De framestructuur is duurzaam en heeft een verhoogde betrouwbaarheid. Het zorgt voor de stabiliteit van het hele deurblad, ongeacht de vulstof. Hoe meer de zijribben van de staaf worden gebruikt, hoe betrouwbaarder het ontwerp wordt Laag beveiligingsniveau. Ze kunnen niet worden gebruikt voor de voordeur
Modules maken het mogelijk het product te demonteren en samen te stellen zonder het decor te beschadigen. Dit helpt om versleten onderdelen te vervangen of het uiterlijk van de deur volledig te veranderen Een ander nadeel is het grote gewicht in het geval van het gebruik van massieve elementen bij de vervaardiging of een groot aantal dwarsstaven
Doordat er geen voegen op de rand zitten, worden de constructiedelen beschermd tegen invloeden van buitenaf - dit verlengt de levensduur van de producten. De productietechnologie maakt het mogelijk om de voering en de uiteinden van het deurblad zonder naden te produceren
Imperial-producten kunnen goed omgaan met temperatuurverschillen en ondergaan geen schommelingen in de materiaaldichtheid wanneer het regime verandert
Resistente producten en om het vochtgehalte in de kamer te veranderen. Beschermende afwerking laat geen vocht in de voegen van het product komen
Esthetische uitstraling. In de markt vindt u een verscheidenheid aan ontwerpopties, het is ook mogelijk om het product geheel of gedeeltelijk te wijzigen indien nodig

1

Beschrijving van productietechnologie

Dergelijke producten worden geproduceerd volgens de methode van paneelconstructies, maar de technologie heeft enkele verschillen.

 • Ten eerste wordt de rand zonder naad gemaakt, zodat de delen van de stof aan alle kanten een beschermende coating hebben, die tegelijkertijd als decor dient.
 • Ten tweede is de basis van het eindproduct een frame gemaakt van dwarsribben en kolommen. Door het principe van horizontaal vullen is vullen.

Tot op de hoogte! Soms wordt een extra verticaal gemaakt als het blad te breed is.

Deurconstructieschema

Deurconstructieschema

 • Ten derde is het bij het maken van onderdelen belangrijk om de geometrie te volgen, anders zullen er gaten en afwijkingen zijn bij het monteren van de onderdelen. De deur die kwalitatief is gemaakt, heeft een lange levensduur.
De koninklijke deur in een snee

De koninklijke deur in een snee

Feit! Een belangrijk voordeel van dit ontwerp is de mogelijkheid om het ontwerp te veranderen. Als je het interieur hebt bijgewerkt en de deur niet meer past in je stijloplossing, kun je deze volledig wijzigen of fragmenten scheiden.

1