Panoramische beglazing van de loggia en het balkon: 6 hoofdvensters voor beglazing van vloer tot plafond

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_12

Panoramisch, of Frans, beglazing van een balkon of een loggia, van vloer tot plafond, is een kans om meer licht in het appartement te laten. Een interessant uitzicht vanuit het raam is ook een deel van uw interieur, dus veel appartementseigenaren proberen vandaag een beglazing "op de vloer" op de loggia te plaatsen, om het stedelijk landschap niet te bedekken met een ondoorzichtige borstwering.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_01

Er zijn verschillende panoramische opties. De keuze voor deze of gene oplossing hangt af van het feit of het een autonome loggia is of een loggia in combinatie met een kamer door de raamgroep volledig te ontmantelen met de balkondeur.

Panoramische beglazing - warm of koud?

Sommige klanten zijn van mening dat koude panoramische beglazing de enige mogelijke optie is voor installatie op balkons in een gebouw met meerdere appartementen. Dit is niet zo: als u wilt, kunt u een panoramische loggia maken en warm, geschikt voor een aangenaam tijdverdrijf, zelfs in het koude seizoen.

Met andere woorden, een warme of koude panoramische beglazing om uit te kiezen, is alleen een kwestie van uw smaak in combinatie met functionele conditionering. Als u bijvoorbeeld in de winter op een balkon wilt gaan, bijvoorbeeld als u een mini-woonkamer of een wintertuin hebt ingericht, moet u natuurlijk een warme beglazing van het plafond op de vloer plaatsen. Maar, als de vraag alleen in esthetiek is en u voldoende zomerrust op het balkon hebt, kunt u zich beperken tot een koud, doorschijnend blok.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_10

Nogmaals, raambeheerders bieden een breed scala aan glas: energiebesparend, getint spiegelglas, lage emissie. Na kennis te hebben gemaakt met de nuances van uw appartement en wensen voor het budget, zal de expert u een glas aanbevelen, waarvan de installatie het grootste comfort oplevert.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_06

We bieden een kort overzicht van mogelijke opties die de moderne raammarkt ons kan bieden.

1

Koud aluminium beglazing Provedal
(Bezoek)

Hebben besloten om ons te beperken tot de koude beglazing van de loggia van het plafond naar de vloer, let op het aluminium schuifsysteem van Provedal profielen.

 • Een van de voordelen van Provedal is een handig schuifopeningmechanisme: de flappen glijden gemakkelijk over de metalen rollen.
 • Maximale daglichttoevoer gedurende de dag.
 • Provedal-systeem wordt geïnstalleerd met behulp van een hoogwaardige isolatie, die een barrière vormt tegen straatlawaai en tegelijkertijd - voor herfstvocht of zomerstof.
 • Visueel effect: van binnenuit ziet uw appartement er gezellig uit, buiten - glamoureus.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_08

Geïsoleerde kunststof beglazing Slidors (Slidors)

Installatie van een plastic doorschijnende structuur Slidors van plafond tot vloer, ervaren experts adviseren degenen die enerzijds geld willen besparen en anderzijds ruimte op een klein balkon.

 • Het Slidors-systeem, waarin de geselecteerde dubbele beglazing zal worden geïnstalleerd, zal de loggia en de ruimte zelf warmer maken.
 • Een afdichtingssysteem verdient aandacht, wat hoge dichtheden oplevert, en daarom bescherming biedt tegen straatvochtigheid, dat stof van wind en stadslawaai meevoert.
 • De bijzonderheid van het systeem is een "sluw" sluitmechanisme in de vorm van een sikkelvormig slot dat de mensen op de lagere verdiepingen zal interesseren en bang is voor indringers.
 • Dit systeem is onbeperkt voor appartementseigenaren, die een loggia of een balkon met een afgeronde vorm hebben.
 • De frames van het Slidors-systeem kunnen in felle kleuren worden geverfd, als dit past bij uw interieurvoorkeuren.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_09

Koude raamloze beglazing Lumon (Lumon)

Frameloze beglazing Lumon is tegenwoordig een van de meest trendy trends in het stedelijke interieur. Uw loggia, vooral gelegen op de bovenste verdiepingen, zal u toelaten het openingspanorama te bewonderen zonder enige inmenging - uw uitzicht zal de wereld aan de horizon verschijnen.

 • Vanwege het lineaire en visueel eenvoudige Scandinavische ontwerp "handschrift", zal deze beglazing niet worden disharmonized met een weelderige klassieke interieur.
 • In de zomer wordt je kamer het grootste deel van de dag begraven in het zonlicht, in de regen zul je de schoonheid van het weer en in de winter - met verleidelijke stadslichten - volledig kunnen waarderen.
 • Zelfs in de sterke wind zul je geen zorgen te maken voor de veiligheid beglazing - in Lumon ontwerp van het systeem met behulp van gehard anti-verpletterende 6-12 millimeter glas ontworpen om windstoten weerstaan.
 • Het Lumon beglazingssysteem kan worden geïnstalleerd op het balkon van de gelukkige eigenaars van raamopeningen van 3 meter.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_02

Warm aluminium beglazing AGS (AGS)

Als u nog wilt installeren op het glas loggia kerstboom en naast haar op een banket tafel te regelen, ondanks de vorst, - u zin ​​om warm profiel van AGS verkiezen.

 • U bent verzekerd van "winterwarmte" dankzij thermische wisselplaten, die fabrikanten in de aluminium componenten van het systeem plaatsen.
 • Profiel AGS oorspronkelijk ontworpen voor beglazing brede openingen, met andere woorden, het is heel licht en duurzaam voor het gebruik ervan okonschiki glazen gevel van een grote woonkamer en een wintertuin met exotische planten.
 • De AGS-profielwaarden voor warmte- en geluidsisolatie veroorzaken geen kritiek - ze zijn net zo goed als die van PVC-blokken.
 • Plotseling afkoelen en opwarmen heeft geen invloed op het microklimaat van de loggia - het AGS-profiel is bestand tegen temperatuurschommelingen.
 • Nadat u het profiel AGS hebt vastgesteld, kunt u uw ideeën over schoonheid realiseren en de kleur ervan bestellen in de kleur die u nodig hebt op de schaal RAL; Daarnaast wordt gekleurde poedercoating een extra beschermend coatingprofiel, wat belangrijk is in een metropool.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_07

Warm kunststof profiel Rehau (Rehau)

Installatie van warme beglazing van het plafond naar de vloer met behulp van het profiel Rehau zal u ook toestaan ​​om de loggia het hele jaar door te gebruiken - zelfs als een kleedkamer of een fitnessruimte.

 • Afhankelijk van de lay-out van de loggia en het interieur, kunt u de deuren op elke manier openen, zonder bewegende objecten en zonder enig ongemak te ervaren.
 • Qua afdichting wordt het balkon op dezelfde manier als de kamer tegen stof beschermd.
 • Geluiden van de grote stad zullen niet praktisch de kamer binnendringen.
 • Scherpe koeling heeft geen invloed op de temperatuur in de loggia.
 • Bij beglazing van onder tot boven Rehau geen beperkingen op loge geometrie zijn r. H. de nieuwe elite nieuwe architecten vaak experimenteren met gebogen balkons.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_11

Panoramische beglazing van de loggia en het balkon: 6 hoofdvensters voor beglazing van vloer tot plafond

Warm panoramisch houten glas

De warme panoramische houten beglazing ziet er niet alleen stijlvol en modern uit, maar ook luxe. Bovendien zal een dergelijk doorschijnend "van vloer tot plafond" -ontwerp natuurlijk elk etnisch interieur voortzetten, en zal het ook mogelijk zijn om de sfeer van "Provence" of "land" op het balkon te creëren.

 • Het kenmerk van houten kozijnen is dat ze zelf de vochtigheidsgraad in de glazen ruimte van de loggia regelen, wat erg belangrijk is voor een gezond microklimaat in het hele appartement.
 • In een gemeenschappelijk, gezellig panorama verweeft het absolute isolatie van externe ruis.
 • Bij de productie van houten kozijnen worden innovatieve polymeerafdichtingen gebruikt, die een extra barrière tegen stof worden.
 • De keuze van een mechanisme aangedreven door slechts het aanbrengen van inwendige en functionaliteit van de loggia - desgewenst openen van de luiken, kan het draaien, vouwen of swing-out mechanisme gebruiken.
 • De boom is ecologisch en vandaag de dag de hoeksteen van veel eigenaren van stadsappartementen.

Beglazing van vloer tot plafond is een gelegenheid om niet alleen de stijlvolle uitstraling van uw huis te benadrukken, maar ook om uw dagelijkse routine op de hoogste standaard te zetten. Ervaren raammanagers die hun werk op prijs stellen, zullen u zeker helpen bij het kiezen van de beste optie voor panoramische beglazing.

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_04

panoramnoe_osteklenie_lodzhii_6_sposobov_05

Als u optimaal van het panorama van de stad wilt genieten, ontwerp dan glas van vloer tot plafond samen met OKNASTREET.

1