Hoe versier je een kamer voor het nieuwe jaar: 60+ ongelooflijk gezellige ideeën voor een feestelijk decor

Minimalistische Scandinavische stijl met een weelderige boom

Minimalistische Scandinavische stijl met een weelderige boom

Nieuwjaar is de meest mysterieuze en mysterieuze vakantie. Hij wordt massaal in ons land gevierd. Elk gezin begint vanaf het einde van november en de eerste dagen van december met de voorbereidingen voor de viering van het nieuwe jaar. Iedereen denkt aan geschenken voor familieleden, maakt een feestmenu. Begint met het verkopen van groene schoonheden, omdat zonder dit symbool het moeilijk is om een ​​vakantie voor te stellen. Pre-vakantie voorbereiding omvat ook huisvesting: ze zijn ingericht kamers in het thema van het nieuwe jaar, en dan is er in elk huis een echt feestelijke sfeer!

  • Ontwerpideeën
  • Nieuwjaarslingers
  • New Year's composities
  • Hulp bij de voorbereiding op de vakantie
Mooie kerstversiering op het raam

Mooie kerstversiering op het raam

Ideeën van registratie van bewoning

We bieden verschillende opties voor het versieren van kamers om een ​​sprookjesachtige omgeving te creëren.

De kamer in rustieke stijl versieren

In het geval dat je bij je thuis bent, is dat wel zo trap, je kunt het gemakkelijk transformeren. Om dit te doen, heb je een felblauw lint nodig, waarmee je de trapleuning en dwarsbalken kunt versieren en op de kruispunten kandelaars en Kerstversiering. Een saaie alledaagse trap zal veranderen in een feestelijk en fantastisch!

Tip! Het is niet nodig om een ​​levende boom te kappen. Na een beetje verbeeldingskracht en medelijden met een prachtige dennenboom, versier je je huis met een originele kerstboom van slingers, LEDs of de gebruikelijke houten planken.

Ongebruikelijke stijlvolle kerstboom, die zo veel kan staan ​​als je wilt

Ongebruikelijke stijlvolle kerstboom, die zo veel kan staan ​​als je wilt

Landelijke stijl in het interieur

Landelijke stijl in het interieur

Gebruik van natuurlijke elementen en materialen

Als je een romantische viering van het nieuwe jaar hebt gepland, kun je deze eenvoudig maken vakantie samenstelling voor tafeldecoratie met de hulp van natuurlijke materialen en kaarsen.

  1. Verzamel alle kaarsen in het huis, en als ze verschillen in grootte en diameter, bederft het de inrichting niet, integendeel.
  2. Plaats de kaarsen op een metalen blad, in zijn reflectie zullen de vlammen uitstromen.
  3. Tussen de kaarsen plaats je de noten en wissel je ze af met klein speelgoed voor de kerstboom.
  4. Als het kleurenschema harmonieus wordt geëvenaard, laat de decoratie een onvergetelijke indruk achter.

Tip! Gebruik ook eetbare decor, bijvoorbeeld in plaats van een kerstboom, vooral als het past bij de toon gebruikte materialen en thema's. Het kan een mandarijn zijn, die zeker in elk huis op oudejaarsavond voorkomt.

Houten lampen, kegels en een schattig beeldje voegen romantiek toe aan het interieur

Houten lampen, kegels en een schattig beeldje geven het interieur een echte romantiek

Ongebruikelijke inrichting - kralen voor ramen

voor raamdecoratie kralen kun je bijna elke geïmproviseerde middel gebruiken: hier zijn handig en kerstboom speelgoed (bij voorkeur niet groot), erwten, kralen, dacht pasta, waarbij het wenselijk is om vooraf te schilderen met een spuitverf. Dit alles en nog veel meer kan worden gebruikt om de kralen te rijgen, die vervolgens aan de ramen worden opgehangen. Het bevalt niet alleen de eigenaars van woningen, maar ook willekeurige passanten op straat.

Stijlvolle papieren guirlandes op het raam

Stijlvolle papieren guirlandes op het raam

Kleed de kroonluchter in een kerstversiering

Versierd met oud en nieuw speelgoed kroonluchter - dit is misschien de gemakkelijkste manier om het huis een nieuwjaarsstemming te geven. Om de decoratie effectiever te laten lijken, raden we aan speelgoed van hoge kwaliteit (meestal duurder) van glas te gebruiken en een lint, geselecteerd in toon, om de compositie af te maken.

Een prachtige decoratie die de moeite waard is om onder het plafond te hangen

Mooie decoratie die de moeite waard is om onder het plafond te plaatsen

Nieuwe trend in decor - Nieuwjaarsboom

In onze tijd is het een uiterst modieuze trend geworden om een ​​leven met een levende boom niet te versieren, maar om een ​​nieuwjaarsboom te maken die is gemaakt van natuurlijk materiaal, glas en geïmproviseerde middelen.

Tot op de hoogte! Gebruik bijvoorbeeld de stokken en takken op het silhouet van de muur van de boom, met alleen twijgjes, geverfd vanuit een blik in de kleur die u verkiest.

Verf het materiaal niet thuis: ga naar de tuin of de bijkeuken (als die er is). Het is heel interessant en ongewoon lijkt op een boom, gemaakt van kerstspeelgoed. Ook jij kan combineer verschillende kleuren.

Roze interieur met kunstmatige witte spar

Roze interieur met kunstmatige witte spar

Modern interieur met een gestileerde kerstboom

Modern interieur met een gestileerde kerstboom

Gordijnen versieren met slingers

transformatie blinds Nieuwjaarslichten zorgen niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen voor een opgewekte sfeer. Ook vestigen wij uw aandacht op het feit dat om ongunstige momenten te vermijden en voor het doel van veiligheid, een hoge kwaliteit slinger. Plaats het op het gordijn.

Tip! Als het gordijn transparant is, kunnen sommige lichten in de plooien verborgen zijn, terwijl een zacht mistlichteffect wordt geboden. Je kunt ook grote linten van linten toevoegen pastelkleuren, dit zal ook een feestelijke sfeer geven.

Versier het kledingstuk met een bedlampje en voeg deze nieuwjaarsstemming toe

Versier het kledingstuk met een bedlampje en voeg deze nieuwjaarsstemming toe

Samenstellingen van bloemen

Maak een bloemstuk, dat kan, bijvoorbeeld met kruidnagel. Om dit te doen, moet je een speciale groene oase kopen. Van tevoren in water onderdompelen, de anjers pakken en de benen snoeien, er bloemen in doen, de oase een bolvorm geven.

1

Tip! Als standaard geschikt vaas op de steel.

Oud en Nieuw - een vakantie van magie, immers, onder het gevecht van het klokkenspel, maak je de meest gekoesterde wens, die zeker zal uitkomen! En als het gezin kinderen heeft, moet je de kerstman bezoeken. Vergeet de omgeving waarin je het evenement organiseert niet.

Nieuwjaarsboeket met naald

Nieuwjaars conifeerboeket

Nieuwjaarslingers

Nu, op internet en in winkels, is er een enorm aantal slingers gemaakt in verschillende vormen, thema's en materialen. Er zijn ook masterclasses op het maken van slingers. Zoals eerder vermeld, kunt u volledig verschillende en onvoorspelbare materialen gebruiken om ze te maken. We kunnen een slinger op een kerstboom hangen, op ramen, gordijnen, trappen, kroonluchters, muren - waar alleen de ziel het wil. En de situatie zal oogverblindend zijn, feestelijk!

Mooie nieuwjaarssterren versieren elk interieur

Mooie nieuwjaarssterren versieren elk interieur

Als je kinderen hebt, maak er dan een krans van - voor hen wordt het nog magischer en onvergetelijker. De meest originele en dezelfde heerlijk zal een krans van snoep zijn. Vaak gebruikt voor het maken van gelatineachtige snoepjes - in de aanbieding vindt u een verscheidenheid van hun kleuren en vormen. Snoepjes worden eenvoudig met een naald op de draad geregen.

Raad: koop snoep met een marge, want het is mogelijk dat tijdens het maken van een guirlande een deel van de snoepjes wordt gegeten.

Eenvoudige slingers met sterretjes

Eenvoudige slingers met sterretjes

New Year's composities

Om de feesttafel te versieren, kan een nieuwjaarsboeket worden benaderd, dat door eigenhandig kan worden gekocht of uitgevoerd. Een vergelijkbare samenstelling wordt uitgevoerd met behulp van decoratieve kaarsen, gelegen in een boeket van vuren en pijnboomtakken, kegels, Nieuwjaarsbel, linten en decoratieve kralen. Het boeket is heel schattig en neemt niet veel plaats in op de tafel, maar benadrukt het feest van het diner.

Tot op de hoogte! Het is ook mogelijk om nieuwjaarsspeelgoed in te gebruiken kandelaars.

Eenvoudige en leuke decoratie voor het nieuwe jaar

Eenvoudige leuke decoratie voor het nieuwe jaar

Hulp bij de voorbereiding op de vakantie

Om een ​​speciale feeststemming in huis of kantoor te creëren, kunt u gebruik maken van de diensten van speciale organisaties. Ze zullen professioneel en in korte tijd de kamer versieren. Ontwerpers houden rekening met al uw wensen en u accepteert alleen het resultaat van hun inspanningen. Vanzelfsprekend is het aanbieden van dergelijke diensten niet gratis, maar het bespaart veel tijd.

Hier kunt u de meest modieuze kleuren, kleuren, composities en materialen aanbrengen, ijs, kristallen, kerstbomen uit kristal en nog veel meer. Geef jezelf en je geliefden een sprookje! Maar vergeet niet dat geen enkel bedrijf, organisatie en team de magische emoties en kreten van kinderen zullen vervangen die hun huis en kamer onafhankelijk decoreren, en u zult met hen duiken in fantastische herinneringen, verlangens en emoties op oudejaarsavond. Geloof in een wonder en het zal gebeuren, dromen en dromen zullen uitkomen!

Rode gordijnen worden aangevuld met een rode versiering op de kerstboom

Rode gordijnen worden aangevuld met een rode versiering op de kerstboom

1