Wanneer de gastheer in huis is: advies over het kiezen van de juiste gereedschapskist

Gereedschapskist voor een compleet overzicht en gemakkelijke toegang tot de site

Box met een compleet overzicht en eenvoudige toegang tot on-site tools

Als u de eigenaar bent eigen huis, dan zeker niet eens geconfronteerd met de taak van rationele organisatie van voorwaarden voor opslag van bouwgereedschap. Tenslotte, netjes uitgelegd op hun plaatsen, geven details u niet alleen esthetisch plezier, maar ook ruimte. Daarom is een gereedschapskist niet alleen een gril van een moderne man, maar een echt visitekaartje van de eigenaar van het huis. Het ontwerp wordt vertegenwoordigd door een capaciteit waarin er voeringen, compartimenten, openingen zijn die worden gebruikt voor het opslaan en bevestigen van talrijke gereedschappen. Vanuit de functies van het product is het mogelijk om de ruimtelijke organisatie van opslag en transport van verschillende apparaten te onderscheiden.

  • Soorten afgewerkte producten
  • Bladeren door populaire merken
  • Stadia om je eigen handen te maken
Stanley's professionele opslagsysteem

Stanley's professionele opslagsysteem

Soorten afgewerkte producten

Ze hebben verschillende varianten en richtingen van classificatie, daarom zijn ze onderverdeeld in soorten, afhankelijk van een aantal parameters. Door de methode van toegang tot het instrument worden de volgende onderscheiden:

 

 

ontwerp kenmerken
open Producten met een open uiterlijk lijken op een tas. Voordelen liggen voor de hand - dergelijke opties bieden snel toegang tot het instrument, maar het transport- en opslagsysteem is niet perfect genoeg. Het product kan immers op elk moment worden geopend en de inhoud ervan ligt op de vloer.
gesloten Gesloten dozen nemen een structuur aan die is uitgerust met een goed sluitend deksel. Tegelijkertijd kan dit element worden gesloten door middel van speciale vergrendelingssloten of scharnierende structuren.
Een klein maar zeer ruim gesloten opslagsysteem

Een klein maar zeer ruim gesloten opslagsysteem

Comfortabele tas gemaakt van hoogwaardig materiaal DeWalt

Comfortabele tas gemaakt van hoogwaardig materiaal DeWALT

Afhankelijk van het type materiaal dat wordt gebruikt om producten te maken, zijn gereedschapskisten onderverdeeld in de volgende typen:

materiaal kenmerken van
metaal metalen dozen zijn sterk, maar vanwege het aanzienlijke gewicht is het problematisch om een ​​groot ruim product te kiezen;
plastic variaties van kunststof zijn de meest voorkomende, ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal om te beïnvloeden, daarom zijn ze licht en tegelijkertijd sterk;
metalloplastik metaal-kunststof gegalvaniseerde constructies combineren de positieve aspecten van alle materialen, ze onderscheiden zich door hun sterkte, gemak, ruimtelijkheid.
Organisatie van opslag van gereedschappen voor garages en werkplaatsen

Organisatie van opslag van gereedschappen voor garages en werkplaatsen

 

 

Op basis van de versie van de apparatuur en de gebruiksmogelijkheden zijn de producten verdeeld in verschillende groepen:

  • professioneel worden vaak vertegenwoordigd door volledige, dure systemen die zijn ontworpen om het instrument op te slaan en te vervoeren;
Professioneel opslagsysteem met batterij

Professioneel opslagsysteem met batterij

  • niet-professioneel (huishoudelijk) modellen zijn uitgerust met verschillende niches, voeringen en worden aangeboden in de vorm van compacte producten - handtassen, koffers.
Metalen producten zijn zeer duurzaam, maar hebben een hoog gewicht

Metalen producten zijn zeer duurzaam, maar hebben een hoog gewicht

Overzicht van populaire merkdozen

Tijdgenoten zijn voor instrumenten zorgvuldiger geworden en zorgen ook voor een rationele organisatie van de ruimte in de ruimte. Daarom zijn dergelijke ontwerpen ongelooflijk populair en in trek. Maar de situatie is gecompliceerd omdat veel gewetenloze fabrikanten vaak namaakproducten op de markt brengen. We zullen rekening houden met verschillende basismodellen die van hoge kwaliteit zijn en die gegarandeerd betrouwbaar en duurzaam zijn.

Stanley 

Amerikaans bedrijf, waarvan de activiteiten enkele eeuwen oud zijn. Het merk is populair en biedt een groot aantal opties. Hoewel hun prijs alleen met een stretch aantrekkelijk genoemd kan worden, zijn ze populair geworden vanwege het grote aantal plussen.

1
Doos gemaakt van met glasvezel versterkt polypropyleen met organisers voor kleine verbruiksgoederen

Doos gemaakt van met glasvezel versterkt polypropyleen met organisers voor kleine verbruiksgoederen

Stanley 020800R FatMax 4 in1

Stanley 020800R FatMax 4 in1

FIT 

Een relatief jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van handgereedschap en componenten in de vorm van speciale dozen. Deze optie wordt als de goedkoopste beschouwd, maar is tegelijkertijd van vrij hoge kwaliteit voor thuisgebruik.

FIT-producten hebben een kleine kost, maar tegelijkertijd een goede kwaliteit

FIT-producten hebben een kleine kost, maar tegelijkertijd een goede kwaliteit

  • Keter - een bedrijf dat producten aanbiedt die lijken op het eerste bedrijf. Zijn oorsprong vond plaats in Israël, maar het merk was niet in staat om enorme populariteit in de CIS te winnen. Maar, zoals experts zeggen, de kwaliteit is zeer acceptabel en waardig.
Vak voor het instrument 34-1B TAYG

Vak voor het instrument 34-1B TAYG

Comfortabele Keter-box van hoogwaardig materiaal

Comfortabele Keter-box van hoogwaardig materiaal

TAYG

Spaanse fabrikant, van wie de leeftijd vele jaren is. Aanvankelijk specialiseerde het bedrijf zich in de productie van producten op basis van polymeren en werd vervolgens populair als een bedrijf met kwalitatief hoogwaardige gereedschapskisten.

Stadia van het creëren van een doos met je eigen handen

stadia Wat is nodig?
Materiaalkeuze Dit kan een metaal zijn dat lassen vereist, multiplex, gekenmerkt door hoge sterkte en functionaliteit. Ook vaak gebruikt en hout, omdat het een klassieker is van timmerwerk.
Het bepalen van het type behuizing Het is belangrijk op te merken, waar en hoe de deuren van uw afgewerkte ontwerp zullen worden geplaatst, wat voor soort pennen er zullen zijn, of het nu een eenvoudige doos of een meesterwerk van een ontwerper is.
Interieurafwerking Omdat de belangrijkste gereedschappen binnenin worden bewaard, krijgt deze fase speciale aandacht. Het is belangrijk om ruimte te voorzien voor dit apparaat, zodat elk onderdeel (schroevendraaier, elektrisch gereedschap, spijker, schroef) dat erin is opgeslagen niet wordt vervormd en zijn functionaliteit niet verliest.
Stijlvol en zeer handig opbergsysteem van puur hout

Stijlvol en zeer handig opbergsysteem van puur hout

Tip! Als u extra financiën hebt, koopt u rolcomponenten in winkels die geschikt zijn accessoires en accessoires.

 

 

Het is belangrijk om te weten! Bij het kiezen van al deze momenten en elementen, is het noodzakelijk om rekening te houden met de bedrijfsomstandigheden, inclusief het temperatuurregime, de vochtindex en andere factoren. Immers, die vakken die thuis worden opgeslagen, gaan uit van een kleiner aantal eisen in vergelijking met de ontwerpen die zijn opgeslagen in de garage of in de bijkeuken.

Dus een competente benadering van het ontwerp van het product is een garantie voor een succesvolle creatie van het model. Als u niet zeker bent van uw capaciteiten, moet u letten op de variaties in de catalogi van de genoemde fabrikanten.

 

 

1